Casal dels Joves d´Algaida
El Casal dels Joves d’Algaida és un recurs per a tots els ciutadans i ciutadanes d’Algaida, Pina i Randa que vulguin realitzar activitats i/o utilitzar el seu espai.

Durant aquesta nova etapa que iniciam, intentarem apropar-nos encara més als joves de 14 a 30 anys i, si sou un poc més grans, però d’esperit jove, també hi sereu ben rebuts.

Apropant-nos a tu, et volem oferir una gran varietat d’activitats destinades als joves de diferents edats. Et proposam cursos, cinema, esports, excursions, tallers, visites culturals, etc. Proposau-nos allò que vos agradaria fer i ho durem endavant!

Recordau que al Casal dels Joves també disposam d’espais per cedir-vos per a les vostres reunions i trobades, tant per associacions, com per quintos/es, organitzacions de diferents activitats, etc.

Vosaltres també podeu ser talleristes al Casal dels Joves, si sabeu fer qualque cosa per oferir com a Casal tan sols ho heu de dir i mirarem de dur-ho endavant!

Biel Fornés Serra
Dinamitzador del Casal dels Joves d’Algaida

• INSCRIPCIONS
Per participar a les activitats s’haurà de realitzar una inscripció prèvia durant el període establert per a cada activitat.

Per facilitar les inscripcions, és important que ens faceu arribar el vostre nom, llinatges, edat, telèfon de contacte i el taller o activitats que voleu realitzar, a través de l´adreça de contacte, telèfon...
 Casal dels Joves d'Algaida
C/ Casal Pere Capellà. C/ des Cavallers, 22
07210 Algaida
(Algaida)
 Contacte
Telèfon: 971-669066
Email: casaldelsjoves.algaida...
Horari: Els dimarts i els dijous de 19.30h a 22.00h i els dissabtes de 17.00h a 22.00h.